Privatalarmer - Damborg Security
208
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-208,bridge-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Din venlige dørmand

Privatalarmer

En privatalarm er en rigtig god og simpel måde at sikre sit hjem på. Det er også en billigere måde end andre alarmløsninger, hvor en vægter rykker ud til din adresse ved alarm. Med vores løsning er det dig selv eller en du ønsker, som får alarmerne.

 

Hos Damborg-Security sælger vi et system fra Sikkerthjem.dk.

 

  • Alarmen er meget nem og brugervenlig at have med at gøre. Både betjening og installation.

 

  • Alarmen giver mulighed for at lave en klassisk indbrudsalarm (døre og vinduer sikret med magnetkontakter), og kan ved få tilkøb udvides til også at indeholde røgalarmer, video-overvågning og oversvømmelses-detektor.

 

  • Alarmen fungerer som en udvidet nabohjælp. Det er muligt at kode op til fire telefonnumre ind, så flere modtager den samme alarm. Dermed er der flere til at vurdere situationen.

 

Hvor meget du vil sikre dit hjem er selvfølgelig individuelt, og vi står naturligvis til rådighed med gratis rådgivning.

 

Opsætning/montering hjælper vi også gerne med.

Har du også brug for en en nem og brugervenlig alarm?

Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig bedst muligt.

Få et individuelt tilbud